hülsta studio introduce pe piata romaneasca brandul german de mobilier de lux hülsta si reprezinta primul pas al companiei noastre - Techs Solutions - in domeniul amenajarilor interioare si a design-ului de mobilier.

Obiectivul nostru este acela de a oferi servicii complete de amenajari interioare, pornind de la realizarea proiectului pana la furnizarea de mobilier si elemente de decoratiuni produse de companii de renume din Europa, din dorinta de a deschide publicului din Romania apetitul si orientarea catre calitate si rafinament, catre o cultura a locuibilului in raport cu necesitatile si personalitatea fiecaruia.

hülsta se numara printre liderii mondiali din domeniul fabricarii mobilierului de lux de cea mai buna calitate.
Mobilierul hülsta se vinde in intreaga lume, insa se fabrica exclusiv in Germania. Hotararea de a produce hülsta doar in tara sa de origine a fost luata din dorinta de a mentine calitatea la cele mai inalte standarde, producatorul german considerand ca acest lucru poate fi facut numai acolo unde exista cea mai inalta tehnologie de prelucrare a lemnului.

Produsele hülsta sunt structurate in doua categorii: mobilier individualizat, produs la comanda - brandul hülsta si mobilier standard, produs in serie mica - brandul now! by hülsta si se diferentiaza in principal de celelalte branduri prezente pe piata romaneasca prin faptul ca, indiferent de gama aleasa, finisajul este fie din furnir de lemn, fie lacuit mat sau lucios, iar in procesul de fabricare sunt folosite substante in totalitate netoxice, testate chimic si atestate Blue Angel - ele nefiind daunatoare sanatatii omului si mediului inconjurator.

Astfel putem spune ca hülsta este primul mobilier care are grija de sanatatea Dumneavoastra !

Misiunea noastra
Unul dintre parintii design-ului - Raymond Loewy - spunea in anii '50 ca "uratenia nu se vinde bine". Acest slogan a fost raspunzator unei miscari in domeniu si acelasi lucru vrem sa promovam si noi, prin design de calitate, pe piata din Romania. Asadar misiunea noastra este sa vindem lucruri frumoase !

Nume:

Email:

Mesaj:

HulstaNow by HulstaNow by Hulsta